HAON Sziréna

2012.06.24. 15:33

1. BMW-találkozó Pocsajban

Pocsaj - Első alkalommal került megrendezésre Pocsajban a hét végén a helyi önkormányzat és a Bihari BMW klub közös szervezésében a BMW-sek találkozója.

Pocsaj - Első alkalommal került megrendezésre Pocsajban a hét végén a helyi önkormányzat és a Bihari BMW klub közös szervezésében a BMW-sek találkozója.A június 22-24-ig tartó, három napos rendezvényen sokféle program várta a látogatókat, az autók „szerelmeseit”: sörivó-, gumidobáló verseny, autók szépségversenye. A kispályán gumiégetéssel szórakoztatták a közönséget a merész autósok, a nagypályán pedig – a férfiak örömére - két csinos fiatal hölgy bikiniben mutatta be, hogyan kell autót mosni. A három nap alatt bográcsozásra, kempingezésre is volt lehetőség, büfé várta a vendégeket.Szombaton Pocsajból Esztárba „vonultak fel” az autósok, a BMW-sek: a kíváncsi tekintetek megcsodálhatták az autócsodákat. A nap fénypontja a gyorsulási verseny volt, ahol számos néző tekintette meg a falu főutcáján a versenyt, este pedig Sub Bass Moonster szórakoztatta a fiatalabb korosztályt zenéjével.

 

 

Nagyné Kelemen Mónika -tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!