HAON Sziréna

2012.06.03. 17:02

Az Érpataki Asszonykórus Derecskén is a legjobb formáját hozta

Derecske - Az Érpataki Asszonykórus ismét legjobb formáját hozta a IX. Vass Lajos Népzenei Verseny Középdöntőjén. Június 2-án Derecske adott helyet és lehetőséget, hogy az említett verseny elődöntőjén túljutott népdalkörök és szólisták elnyerjék a Vass Lajos Kárpát-medencei versenyében való részvételhez a legjobb minősítést, a KIEMELT ARANYAT.

Derecske - Az Érpataki Asszonykórus ismét legjobb formáját hozta a IX. Vass Lajos Népzenei Verseny Középdöntőjén. Június 2-án Derecske adott helyet és lehetőséget, hogy az említett verseny elődöntőjén túljutott népdalkörök és szólisták elnyerjék a Vass Lajos Kárpát-medencei versenyében való részvételhez a legjobb minősítést, a KIEMELT ARANYAT. Az Asszonykórusnak ez sikerült, így ősszel Budapesten vetélkednek a Kárpát-medence legjobb énekesei között a Nagydíjért.

Külön büszkeség, hogy az Asszonykórus legfiatalabb tagja Sutka Rebeka ugyanezt az elismerést nyerte el ifjúsági szólóének kategóriában.

Reméljük, hogy az érpataki gyűjtésű dalainkkal a budapesti közönség és zsűri előtt is sikerül legjobban képviselnünk a szabolcsi régiót.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/nshCeTl6h9o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!