HAON Sziréna

2012.06.02. 13:23

Azonnali összefogás Nyíracsádon

Példa értékű volt nemcsak a községben élők, de a környező települések összefogása is. Szombaton a kora délelőtti órákban dr. Nagy János, Nyíracsád polgármestere és Nagyné Jobbágy Piroska jegyző asszony a környező települések segítségét kérte a károk felméréséhez.

Példa értékű volt nemcsak a községben élők, de a környező települések összefogása is. Szombaton a kora délelőtti órákban dr. Nagy János, Nyíracsád polgármestere és Nagyné Jobbágy Piroska jegyző asszony a környező települések segítségét kérte a károk felméréséhez. A szomszédos községek műszaki szakemberei, összesen négyen siettek a nyíracsádiak segítségére, s kezdték meg a károk pontos felmérését, összeírását. Felkerestek valamennyi károsult lakóházat, felmérték a lakóházakban és a melléképületekben keletkezett kár fajtáját, mértékét. Munkájukat a helyi önkormányzat dolgozói segítették. A gyors és szakszerű kárfelmérésre azért volt szükség, mert a kiszámíthatatlan időjárás miatt minden család elkezdte a helyreállítást. A keletkezett törmelék elszállításáról a helyi önkormányzat gondoskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!