HAON Sziréna

2012.06.15. 17:22

Debreceniek mondják a 2-es villamospálya építésről

Debrecen - A Hajdú Online riportere arra volt kíváncsi, mit szól az utca embere a villamospályája építése körüli problémákhoz.

Debrecen - A Hajdú Online riportere arra volt kíváncsi, mit szól az utca embere a villamospályája építése körüli problémákhoz.Többen nemtetszésüket fejezték ki a forgalomterelésekkel, útfelbontásokkal járó beruházás elhúzódása miatt, néhányan a villamos helyett trolihálózatot építettek volna. Szerintük így a költségek is alacsonyabbak lehettek volna, nem vágtak volna ki annyi fát, s egyáltalán, nem lenne annyira kényelmetlen ez az egész.

Mások azért dühösek, mert szerintük több helyen romboltak, mint amennyi helyen tényleges munka folyik, nem volt kellőképpen szakaszolva a projekt. Különösen a mozgáskorlátozottak vagy más fogyatékkal élők sínylik meg a munkákat, hiszen járda nélkül nem tudnak akadálymentesen közlekedni, s állandó kíséretet igényelnek.

Többen szóltak arról is, hogy ki kellett volna kérni a nyomvonal közelében lakók véleményét, hozzájárulnak-e ahhoz, hogy közvetlen előttük épüljön a villamospálya.

2-es villamos pályájának állapota

Debreceniek mondják a 2-es villamospálya építéséről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!