HAON Sziréna

2012.06.04. 18:44

Felakasztotta volna a gyerekét a tiszacsegei férfi

Debrecen, Tiszacsege - Jogerősen 9 év fegyházzal sújtotta a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla dr. Háger Tamás vezette büntetőtanácsa hétfőn azt az 52 éves tiszacsegei férfit, aki egy féltékenységi jelenet alkalmával kis híján felkasztotta nyolc éves lányát tiszacsegei házukban.

Debrecen, Tiszacsege - Jogerősen 9 év fegyházzal sújtotta a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla dr. Háger Tamás vezette büntetőtanácsa hétfőn azt az 52 éves tiszacsegei férfit, aki egy féltékenységi jelenet alkalmával kis híján felkasztotta nyolc éves lányát tiszacsegei házukban.A bíróság által megállapított tényállás szerint a felesége bántalmazása miatt korábban már felfüggesztett börtönre ítélt T. Gábor 2010 áprilisában azzal gyanúsította meg az asszonyt (akitől öt gyermeke született egyébként), hogy a múltban félrelépett. A nő nemleges válaszára az ittas férj a gyerektől kérte számon, volt-e az anyjának mással szexuális kapcsolata. Amikor a kislány félelmében igennel felelt, a vádlott kézzel, aztán szerszámnyéllel úgy megverte a továbbiakban is tagadó feleségét, hogy vérezni kezdett a feje. Majd közölte, felakasztja.

Hurok a nyakába

Az udvarról kábelszigetelést szedett össze, s odabent azzal fenyegetőzött, hogy felakasztja a gyereket, amennyiben a nő nem mondja el a „megcsalás” részleteit. Mikor az asszony újra csak tagadta férje vádjait, T. Gábor csúszóhurkot rakott a lócára állított kislány nyakába, átvetette egy mennyezeti rúdon, s azt követelte a gyerektől, hogy ugorjon le (a kislány nem engedelmeskedett).

A borzasztó helyzetnek két ismerős érkezése vetett véget, akik húst akartak venni a vádlottól, s a férfi beszélt nekik szörnyű ölési szándékáról. A látogatással időt nyert asszony telefonált a családsegítőknek, akik szóltak a rendőrségnek. A rendőrök végül testi kényszer és gázspray alkalmazásával fékezték meg a férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!