HAON Sziréna

2012.06.04. 17:18

Tisztújító és beszámoló közgyűlést tartott május utolsó napján a Hajdúszoboszlói Városszépítő Egyesület

Hajdúszoboszló - Átadta a stafétabotot az eddigi elnök Hódos András az ifjabb generációnak, s helyette  a tagság egyöntetűen  dr. Kálmánné Hunyadi Györgyinek szavazott bizalmat a közgyűlésen.

Hajdúszoboszló - Átadta a stafétabotot az eddigi elnök Hódos András az ifjabb generációnak, s helyette  a tagság egyöntetűen  dr. Kálmánné Hunyadi Györgyinek szavazott bizalmat a közgyűlésen.Az elnökség további tagjai lettek ugyancsak egyhangú szavazataránnyal: Péntek Lajos elnökhelyettesként;  Molnár Edit pedig  tovább viszi a titkári teendőket. Az elnökség tagjai még dr. Papp Jenőné és Túriné Kovács Ildikó.

A huszonnyolc éve működő civil közösség  továbbra is törekszik céljainak megvalósítására - hangsúlyozta program- hirdetésében az új elnök. A fürdővárosban megszakítás nélkül működő, mára  75 tagot számláló egyesület hagyományokat ápol az I. és II. világháború emlékművénél évenként megtartott megemlékezésekkel. A település szépítéséért hirdetik meg évtizedek óta a Tiszta, virágos Hajdúszoboszlóért mozgalmat. Egyre nagyobb figyelmet szentelnek az ifjúság  környezet-védelemre nevelésének vetélkedők szervezésével társszervekkel közösen, valamint saját internetes oldalukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!