HAON Sziréna

2012.06.15. 14:43

Versenyszerűen horgásztak a Látkóképi tározón

Hajdú-Bihar - A MOHOSZ (Magyar Országos Horgász Szövetség) Hajdú-Bihar megyei szervezete által hirdetett horgászversenyen 19 csapat vett részt a Látóképi tározón.

Hajdú-Bihar - A MOHOSZ (Magyar Országos Horgász Szövetség) Hajdú-Bihar megyei szervezete által hirdetett horgászversenyen 19 csapat vett részt a Látóképi tározón.A csapatokat a megyében működő horgász egyesületek delegálhatták, egy gárda 3 felnőtt és egy ifjúsági versenyzőből állt, így csapatonként a négy versenyző 4 külön szektorban mérettette meg magát, így alakult ki a 4 darab 19 fős szektor.

Minden csapat versenyzői az elért eredményeik alapján annyi pontot gyűjtöttek, ahányadik helyen végeztek a saját szektorukban. Egy csapat 4 versenyzője által elért pontok összege adta a csapat által elért helyezési számot, így a legkevesebb helyezési számot elért csapat lett a csapatverseny győztese. A versenyt egyéni felnőtt és egyéni ifjúsági kategóriában is megrendezték.

A megyei horgászversenyt követően a megyei horgászválogatott június 30 és július 1-je között az Országos Horgász Csapat Bajnokság (OHCSB) I. osztályában szerepelhet, melyet ez évben a szegedi Maty-éren rendeznek.

A mérlegelést követően a kifogott halakat a szervezők kíméletesen visszahelyezték a tóba, melynek nagy része dévérkeszeg volt.

Eredmény

Csapat:

1. Top-Fish SHE, Debrecen (Nádházi Lajos, Dobos János, Krakkó Tamás, ifj. Nagy Csaba) 7 helyezési szám, 2. Sellő HE, Balmazújváros 15, 3. Derecske HE 16.

Egyéni felnőtt kategóriában :

1. Szakács László (Sellő HE, Balmazújváros) 7500 gr fogott súly, 2. Nádházi Lajos (Top-Fish SHE), 3. Dobos János (Top-Fish SHE)

Ifjúsági kategóriában:

1. Varga Tibor (Sellő HE) 4580 gramm, 2. Radácsi Kristóf (Tiszavirág HE, Balmazújváros), 3. Nagy Csaba (Top-Fish SHE)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!