HAON Sziréna

2012.06.10. 10:52

XX. Megyei Polgárőr Nap Hajdúnánáson

Hajdúnánás - A Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnöksége június 9-én szombaton tartotta meg a XX. Megyei Polgárőr Napját a hajdúnánási Sportpályán.

Hajdúnánás - A Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnöksége június 9-én szombaton tartotta meg a XX. Megyei Polgárőr Napját a hajdúnánási Sportpályán.Az egész napos rendezvényen Tóth Attila Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség Elnöke és Szólláth Tibor Hajdúnánás polgármestere köszöntötte a megjelenteket, valamint beszédet mondott Bodó Sándor a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés Elnöke, Dr. Fekete Csaba dandártábornok Hajdú-Bihar Megyei Rendőrfőkapitány és Dr. Túrós András Országos Polgárőr Szövetség Elnöke. Ezek után kitüntetések átadására került sor.

A Polgárőr mozgalomban végzett önzetlen tevékenységéért az Országos Polgárőr Szövetség arany kereszt kitüntetését Ambrus Antal(Hajdúnánás) , Erdei Tamás (Debrecen) és Kolompár László (Téglás) kapták. Ezüst kereszt kitüntetést adományoztak Kiss Károlynak, Ferencz Lászlónak (Nyíradony), ifj. Elek Imrének (Hajdúböszörmény).

Bronz kereszt kitüntetést Oláh András (Debrecen), Nagy Imre (Újléta), Fehér László (Hajdúdorog) és Marton Sándor (Bodaszőlő) kapott.

Tárgyjutalomban a következő polgárőrök részesültek: Kovács József- Nagyrábé, Krizsán Mihály- Földes, Erdei József- Kaba, Szabó Péter Sándor- Berettyóújfalu,Vajda Károly- Magyarhomorog, Váradi József- Tépe, Szőke István- Álmosd, Sós Barnabás- Ebes, Mező József- Egyek, Ambrus Antalné, Dózsa Miklós, Szoboszlai Gyula, Bártfai Ferenc Gáborné, Nemes Gyula, Lévai Vilibald, Silyéné Pethő Erzsébet.

A kitüntetések és tárgyjutalmak átadása után kommandós bemutatóra is sor került, valamint zenei műsorok, vetélkedők, főzések, táncbemutatók, tombolasorsolás is szórakoztatta a közönséget. A nap zárásaként a Desperádó együttes és a Különkiadás zenekar is fellépett a Sportpálya Szabadtéri színpadán.

Fekete Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!