HAON Sziréna

2012.07.29. 21:19

Campus: nincs hiányérzetük

Debrecen - A tavalyi ötvenezres látogatottságot bizonyosan túlhaladta az idei Campus Fesztivál, bár az adatok összesítése még javában folyik, így Bakó Csaba, a rendezvény sajtófőnöke vasárnap este még nem szolgálhatott pontos adattal.

Debrecen - A tavalyi ötvenezres látogatottságot bizonyosan túlhaladta az idei Campus Fesztivál, bár az adatok összesítése még javában folyik, így Bakó Csaba, a rendezvény sajtófőnöke vasárnap este még nem szolgálhatott pontos adattal.Kis idő kell ahhoz is, hogy kiderüljön, megtérült-e a befektetett pénz és munka. Azt viszont örömmel osztotta meg velünk, hogy a nyolc színpadon több mint 200 zenekart és előadót felvonultató fesztivál most először sikerült annyira jól, hogy még nekik maguknak sincs hiányérzetük, s nem kellett „túlidegeskedniük” az elmúlt napokat.

Ehhez persze az is szükségeltetett, hogy az időjárás – a múlt évvel ellentetében – a kegyeibe fogadja a rendezőket, s ne okozzon komoly kiadásokat egy-egy vihar. Néhány amatőr jegyhamisítási próbálkozáson kívül Bakó Csabához nem jutottak el „kék hírek”, bár az erről szóló – hétfői – rendőrségi közlést ő is várja. A sajtófőnöktől megtudtuk: bár a stadionépítés miatt a helyszín biztosan változik, jövőre is lesz Campus Fesztivál. Kérdés, hol.

 

RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!