HAON Sziréna

2012.07.14. 15:48

Gazdája van a robogónak

Debrecen - Ajándékok sokaságával, a labdarúgó EB-játék nyereményeivel, valamint a sorsolásra váró 350 ezer forintos robogóval várta olvasóit a Hajdú-bihari Napló a Debrecen Plázában szombat délelőtt.

Debrecen - Ajándékok sokaságával, a labdarúgó EB-játék nyereményeivel, valamint a sorsolásra váró 350 ezer forintos robogóval várta olvasóit a Hajdú-bihari Napló a Debrecen Plázában szombat délelőtt. Az olvasók megajándékozása hagyomány a megyei napilapnál. Ezúttal minden eddigieknél értékesebb díjjal, egy korszerű robogóval jutalmazott meg egy előfizetőt.

A sorsolásra összegyűlt mintegy kétszáz résztvevőt Bárdosi Magdolna, a Napló marketingvezetője és Fazekas László rádióriporter köszöntötte, aki máris a színpadra szólította a Valcer táncstúdió tagjait. A bemutató után kvízkérdésekre válaszoltak a jelenlévők, majd a nyíregyházi Y2K táncformáció vette birtokba a színpadot. Kisvártatva megérkeztek az EB játékhoz kapcsolódó tippverseny győztesei, ők helyesen tippelték meg a döntő résztvevőit. A fődíjat, egy kézivideókamerát Simó Ferenc, debreceni olvasónk nyerte. A robogó sorsolása előtt a Desperado késztette előbb megállásra, majd tapsra, végül énekre és táncra a közönséget.

A nagyszerű előadás után közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki a robogót. A Naplóban közölt nyereményszelvényre 3628 olvasónk ragasztotta fel a képrészleteket, 116 kivételével mindannyian helyesen. A szerencse Tóth Béla Lászlóné debreceni olvasónk mellé szegődött, aki a nyereményét a későbbiekben veheti át. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!