HAON Sziréna

2012.07.21. 19:12

Motorostalálkozó a Tisza környékén

Tiszadorogma - Immár ötödik alkalommal rendeztek motorostalálkozót Tiszadorogmán. A találkozó egyik programja a települések "körbemotorozása" volt, amelynek útvonala: Tiszadorogmai révátkeléssel Egyekre, közúton Tiszacsegére, majd a tiszacsegei révtől vissza Tiszadorogmára.

Tiszadorogma - Immár ötödik alkalommal rendeztek motorostalálkozót Tiszadorogmán. A találkozó egyik programja a települések "körbemotorozása" volt, amelynek útvonala: Tiszadorogmai révátkeléssel Egyekre, közúton Tiszacsegére, majd a tiszacsegei révtől vissza Tiszadorogmára. A motoros menetet Dr. Milucky Attila, Egyek község polgármesetre vezette Tiszacsegére. A csegei révnél Tóth Zoltán Tiszadorogma, valamint Szilágyi Sándor Tiszacsege polgármestere köszöntötte a találkozó résztvevőit. A rövid pihenő után Papp László tiszteles áldásával ismét révátkeléssel vissza indult a menet Tiszadorogmára. Fotók: Bohács János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!