HAON Sziréna

2012.08.31. 10:32

Félig kész a lámpagyár Berettyóújfaluban

Berettyóújfalu - Noha a Mezei -Vill Kft. által Berettyóújfaluban épített LED-lámpagyár még csak félkész állapotban van, a cég telephelyén manufakturális módszerekkel kis szériában ma is gyártanak már ilyen korszerű világítótesteket.

Berettyóújfalu - Noha a Mezei -Vill Kft. által Berettyóújfaluban épített LED-lámpagyár még csak félkész állapotban van, a cég telephelyén manufakturális módszerekkel kis szériában ma is gyártanak már ilyen korszerű világítótesteket.Amint arról a Naplóban korábban beszámoltunk, az 1,6 milliárd forintba kerülő új termelőüzem tervezett átadási határideje 2013. áprilisa, és a gyárban egy műszakban 25 fő dolgozik majd, de ez a létszám (a rendelések függvényében) akár 60 főre is felfuttatható.

Cseppkövek között

A Mezei-Vill Kft. beszállítóként most egy olyan projektben vehet részt, melynek eredményeként az általuk gyártott korszerű, formatervezett lámpatestekkel világítják meg az Aggteleki Cseppkőbarlang egyedülálló természeti képződményeit. "A barlangban mintegy 800 formatervezett LED-lámpatestet szerelünk fel, amelyek változatlan fényerősség mellett feleannyi energiát használnak fel, mint a hagyományos lámpák" tájékoztatta a Naplót a referenciamunka részleteiről Mezei József cégvezető. A vállalkozótól megtudtuk azt is, hogy fél éven belül két hajdú-bihari településen (Bihartordán és Bocskaikertben) is az általuk gyártott LED-lámpákkal korszerűsítik valamennyi utcában a közvilágítást.

 

HBN-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!