HAON Sziréna

2012.08.05. 10:08

II. Fogathajtó verseny Pocsajban

Pocsaj - Második alkalommal rendezte meg augusztus 4-én Pocsaj Önkormányzata a fogathajtó versenyt a településen – ezúttal is nagy sikerrel.

Pocsaj - Második alkalommal rendezte meg augusztus 4-én Pocsaj Önkormányzata a fogathajtó versenyt a településen – ezúttal is nagy sikerrel.A fogatosok még tavaly versenyeztek először pocsaji pályán, de szeretnének hagyományt teremteni azzal, hogy minden évben megrendezik – adták hírül a szervezők, Fodor István és Kalmár Péter. A versenyre 25 fogatos nevezett be, minden korosztály képviseltette magát kisebbektől az idősebbekig.

Csikósok is felléptek

A reggeli órákban a finom disznótoros – hurka, kolbász, tepertő – reggeli után csikósok mutatták be tudományukat, szórakoztatták a szurkolókat. A kicsiknek az akadálypálya mellett pónilovaglásra volt lehetőségük, melyet sokan ki is használtak.

A verseny első fordulója délelőtt, másik fordulója délután volt, közben ebéddel várták a szervezők a résztvevőket és vendégeket: a marhapörkölt többféle variációja közül lehetett választani.

A nap végén eredményhirdetés

A késő délutáni órákban eredményhirdetéssel zárult a II. fogathajtó verseny: minden versenyzőt díjakkal, kupákkal jutalmazott a zsűri és a szervezők, melyeket Kecskés Gyula polgármester adott át.

 

 

Nagyné Kelemen Mónika - tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!