HAON Sziréna

2012.08.11. 15:54

Jászkisér kertbarát köre látogatott Földesre

Földes - A „Kertészkedj – művelődj - barátkozz és védd a természetet” országos kertbarát köri jelmondat jegyében ismét kertbarát kört fogadott szombaton a Balásházy János Kertbarát kör.

Földes - A „Kertészkedj – művelődj - barátkozz és védd a természetet” országos kertbarát köri jelmondat jegyében ismét kertbarát kört fogadott szombaton a Balásházy János Kertbarát kör.A Jászkisérben működő Kisér Kertbarát kör harminc tagja ismerkedett a Földesi kert barátok munkájával, közösségi életével. A vendégek látogatást tettek a Községházán, megtekintették Pécsi Sándor házi múzeumát, ahol a gyűjtő a mezőgazdaságáról híres Földes régi paraszti világát, lakóházát gazdálkodásának tárgyi emlékeit is bemutatta.

A vendégek délután a településen látogatást tettek Karácsony Ferenc mezőgazdasági vállalkozó portáján, megismerkedtek az Önkormányzat zöldségtermesztési programjával, majd a helyi kertbarát kör által szervezett baráti találkozón vettek részt.

HBN - Péter Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!