HAON Sziréna

2012.08.26. 20:00

Nyárbúcsúztató party az erdőben

Nyíracsád - A GITT névre keresztelt Gúthi Ifjúsági Találkozónak a Zrínyi utca végén, a Gúthi erdő tövében meghúzódó szabadidő park adott otthont.

Nyíracsád - A GITT névre keresztelt Gúthi Ifjúsági Találkozónak a Zrínyi utca végén, a Gúthi erdő tövében meghúzódó szabadidő park adott otthont. A nappali tikkasztó hőség a kora esti órákra enyhülni látszott, s mire besötétedett, az erdő fái által körülölelt hűs tisztáson több száz fiatal várta, hogy feldübörögjenek a hangszerek. Először a nyíregyházi Melange együttes lépett színpadra, majd a debreceni, de Bicsinszki Róbert „Bizsu” személyében nyíracsádi tagot is számláló Instant zenekar saját dalait hallgathatták meg a fiatalok. A két zenekar között Kedves György gitárszólói szórakoztatták a közönséget.

Buli-maraton

Éjfél után kiürült a színpad előtti tér, de csak addig, amíg a fiatalok felfrissítették magukat a sörsátorban, majd kezdetét vette a buli-maraton, ahol a helyi DJ-trió – Köles Ricsi, Kiss Tomi és Rózsa Jani – szórakoztatta a közönséget. A községi önkormányzat és a helyi vállalkozók által támogatott rendezvényt barátok segítségével Kedves Kristóf szervezete. A nyárbúcsúztató buli sikerét semmi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a legkitartóbbakat még a felkelő nap is a Gúthi szabadidő parkban találta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!