HAON Sziréna

2012.09.25. 09:43

Megálló-áthelyezés: mi szól mellette és ellene?

Debrecen - A közlekedési szakembereket tömörítő debreceni civilszervezet a Derke már hallatta a véleményét a Hal köz megállóhely áthelyezéséről, ami szerintük hibás lépés volt, nem az utazóközönség érdekeit szolgálja.

Debrecen - A közlekedési szakembereket tömörítő debreceni civilszervezet a Derke már hallatta a véleményét a Hal köz megállóhely áthelyezéséről, ami szerintük hibás lépés volt, nem az utazóközönség érdekeit szolgálja.A többféle ellenvetésre azzal érvelnek, hogy számukra csak az utasok helyzete érdekes, különben is nem kellene segíteni a belvároson átmenő forgalmat, hanem éppen ellenkezőleg, mert ott nincs helye a járműveknek.

Vélhetően más erről a véleménye a közlekedés egyéb szereplőit képviselő szakembereknek, ezúttal őket kérdezzük a változtatásról, és meghallgatjuk az arra járó utasokat is.

 

További részletek a nap folyamán!

 

Korábban írtuk:

A Derke, a Debreceni Regionális Egyesület 240 aláírást gyűjtött össze és küldött el Kósa Lajosnak, Debrecen polgármesterének hétfőn.

A Derke szerint nem az átmenő gépkocsiforgalmat kellene segíteni a belvárosban.

A Széchenyi utca forgalmának akadálymentesebb levezetése érdekében a Hal köznél a Piac utca irányába két forgalmi sávot alakítanak ki szeptember 22-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!