HAON Sziréna

2012.09.29. 12:19

Ovisok szőlőfürtös napja Földesen

Földes - Az őszt köszöntötte szüleik társaságában Földes százötven óvodása pénteken. A tizenötödik alkalommal megrendezett Szőlőfürtös Napon igazi szüreti időjárás és hangulat várta az őszt köszöntő gyerekeket.

Földes - Az őszt köszöntötte szüleik társaságában Földes százötven óvodása pénteken. A tizenötödik alkalommal megrendezett Szőlőfürtös Napon igazi szüreti időjárás és hangulat várta az őszt köszöntő gyerekeket.Az egykori szüreti hangulatot idéző, feldíszített lófogatos felvonulás, a kisóvodások csoportjainak táncos, színes műsora, a szőlő szürettel kapcsolatos munkák bemutatása, a préselés, a mustkészítés, a mustkóstolás, az ovis családok által otthonukban készített ötletes zöldségszobor kiállítás mellett a madárijesztő verseny legszebb darabjait is megcsodálhatták az érdeklődők.

A társadalmi zsűri a leg madárijesztőbb, a legvidámabb, a legötletesebb, a legrémisztőbb, a legtarkább, a legviccesebb madárijesztőket díjazta. A Szőlőfürtös Napon köszönte meg Földes önkormányzata nevében Jeneiné dr. Egri Izabella, a nyugdíjba vonuló Nagy Sándorné, Julika néni negyven éves óvodapedagógusi munkáját, sokéves óvodavezetői tevékenységét.

HBN- Péter Imre

 

Képeinken: Igazi szüreti hangulatot teremtettek a gyerekek /Péter Imre felvételei/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!