HAON Sziréna

2012.09.03. 16:20

Szabályos a filctollal írt parkolótábla?

Debrecen - Olvasónk hívta fel a figyelmünket egy érdekes jelenségre Debrecenben. A vasútállomás szomszédságában lévő parkolótáblán ugyanis filctollal jelzik a várakozás megengedett intervallumát, ám ez a levélíró szerint nem tűnik túl szabályos és hivatalos formátumnak.

Debrecen - Olvasónk hívta fel a figyelmünket egy érdekes jelenségre Debrecenben. A vasútállomás szomszédságában lévő parkolótáblán ugyanis filctollal jelzik a várakozás megengedett intervallumát, ám ez a levélíró szerint nem tűnik túl szabályos és hivatalos formátumnak.Sajnos a parkolókban elhelyezett automatákat, táblákat rendszeresen megrongálják, lefestik, leszedik a feliratokat. Ez a tábla is ennek esett áldozatául – áll a parkolót és a táblákat is üzemeltető DKV Zrt. hozzánk eljuttatott levelében hozzátéve, hogy a javított tábla gyártása folyamatban van, remélhetőleg még hétfőn ki is cserélik. Az olvasó által problémásnak ítélt helyzettel kapcsolatban a társaság megjegyezte, hogy bármennyire igyekeznek a vandalizmus nyomait eltüntetni, sajnos ilyen „áthidaló” megoldásokra néha szükség van, annak érdekében, hogy a tájékoztatás folyamatos legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!