HAON Sziréna

2012.09.01. 17:51

Utcabált rendeztek Debrecenben szombaton

A Hungária együttes örökzöldje juthat eszünkbe a Debrecenben a Szabó Lőrinc, az Akadémia és a Kosztolányi Dezső utcák közötti részen már második alkalommal megrendezett szombati buliról.

A Hungária együttes örökzöldje juthat eszünkbe a Debrecenben a Szabó Lőrinc, az Akadémia és a Kosztolányi Dezső utcák közötti részen már második alkalommal megrendezett szombati buliról. A Pajna Zoltán alpolgármester kezdeményezésére elindított hagyományos Városrészi Családi Utcabál színes forgataga valóban sok száz környékbelit és odalátogatót megmozgatott. Mind a gyerekek, mind a felnőttek találhatnak maguknak kedvükre való elfoglaltságot. Zenés, táncos, játékos produkciók váltják egymást egész nap, természetes anyagok felhasználásával ajándéktárgyakat készíthetnek a kicsik, a még kisebbek pedig ugráló várban lelhetik örömüket. A nagyszínpadon az anzX, a Route 66, a Disco Medicor, Rozsnyói Balázs és sztárvendégként Palcsó Tamás lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!