HAON Sziréna

2012.10.20. 17:29

Balhéztak egy bocskaikert háznál

Bocskaikert - Csoportosan elkövetett magánlaksértés és garázdaság megalapozott gyanújával indított büntetőeljárást a rendőrség négy bocskaikerti és egy debreceni férfi ellen.

Bocskaikert - Csoportosan elkövetett magánlaksértés és garázdaság megalapozott gyanújával indított büntetőeljárást a rendőrség négy bocskaikerti és egy debreceni férfi ellen.Kovács Károly rendőrségi szóvivő szombaton közölte: adataik szerint a gyanúsítottak október 18-án késő este fenyegetőzni kezdtek egy 20 éves fiatalember bocskaikerti házánál, rugdosva a bejárati kaput. Elmentek, majd nemsokára újra megjelentek, leszakítva a kiskapu lakatját. Azután megpróbáltak betörni a lakásba, ennek során betörtek egy ablakot, megrongálva a redőnyt. Végül abbahagyták és távoztak.

A rendőrök péntek reggel elfogták a bűncselekményekkel gyanúsítható 19 és 37 év közötti férfiakat, akiket őrizetbe vettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!