HAON Sziréna

2012.10.17. 09:25

Hírösszefoglaló a 2012. október 16-án történt eseményekről

Falopáson értek tetten a debreceni járőrök 2012. október 16-án reggel egy férfit  a Debrecen, Pallagi erdőben, aki motorosfűrésszel kb. 40 q akácfát vágott ki.

Falopáson értek tetten a debreceni járőrök 2012. október 16-án reggel egy férfit  a Debrecen, Pallagi erdőben, aki motorosfűrésszel kb. 40 q akácfát vágott ki. A férfit elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Káposzta tolvajokat ért tetten földjén a tulajdonos 2012. október 16-án délelőtt Hosszúpályi külterületén és értesítette a rendőrkapitányság ügyeletét. A debreceni járőrök a helyszín két férfit fogtak el és állítottak el a kapitányságra, akik kb. 1 q káposztát tulajdonítottak el. Az 50 és 39 éves debreceni férfiakat lopás szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Egy debreceni nagyáruházban kértek rendőri intézkedést 2012. október 16-án délután, mert egy férfi az áruházban vásárlókat szidalmazta, zaklatta. A járőrök előállították a 39 éves debreceni férfit a kapitányságra. Előállítását követően garázdaság vétsége miatt indult vele szemben büntető eljárás.

Két férfit állítottak elő a járőrök 2012. október 16-án éjszaka a debreceni Gólya utcából. A két férfi az utcán hangoskodott, illetve az ott parkoló autók közül kettőnek letörte a visszapillantó tükrét és az ablaktörlő lapátját. A 23 és 21 éves ittas férfiakat garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2012. október 16-án késő délután Újszentmargitán a Zrínyi utcában igazoltattak egy férfit, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy a Debreceni Városi Bíróság visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntette, valamint csalás büntette miatt elfogató parancsot bocsátott ki vele szemben. Az 55 éves újszentmargitai férfit előállították a kapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A nyíradonyi járőrök 2012. október 16-án délután a Nyíradony és Nyírlugos között erdőben értek falopáson két férfit, akiket előállítottak a Rendőrőrsre. A 30 éves bocskaikerti és 45 éves debreceni férfit lopás szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!