HAON Sziréna

2012.10.07. 10:19

Munkával nevelünk a munkára Debrecenben

Debrecen - Igen széles a képzési palettánk: a felzárkóztató oktatás, a szakképzésre előkészítés mellett szakképzést folytatunk nappali és esi tagozaton, valamint felnőtteket készítünk fel érettségi vizsgára – írták intézményükről a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium képviselői.

Debrecen - Igen széles a képzési palettánk: a felzárkóztató oktatás, a szakképzésre előkészítés mellett szakképzést folytatunk nappali és esi tagozaton, valamint felnőtteket készítünk fel érettségi vizsgára – írták intézményükről a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium képviselői.Az iskola 2006 szeptembere óta várja a tanulni vágyó fiatalokat és idősebbeket eladó, szakács, pincér, szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző, marketing és reklámügyintéző, pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens szakokon.

Célunk a munkával a munkára való nevelés, melyhez tanulóink számára tanműhelyeinkben biztosítunk megfelelő környezetet. Ennek köszönhetően számos versenyen szép eredménnyel szerepelnek diákjaink.

Hogy csak néhányat említsünk: a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség gasztronómiai versenyének szakács kategória 4. helyezése; egy-egy ezüstérem a Rózsakert Kupa és a szolnoki Pelikán Kupa szakácsversenyeken, bronz fokozat a Bodor Béla Gasztronómiai Emlékversenyen;

a Debreceni Pulykanapok 9. Gál Sándor Emlékversenyén szerzett 1 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem. De olyan versenyeken is megállják a helyüket a tanulók, mint az OSZTV döntő, ahol szociális gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző kategóriában országos 7. helyezést értek el, vagy az Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny észak-alföldi regionális fordulóján történelemból lett diákunk 5. helyezett. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!