HAON Sziréna

2012.10.18. 07:52

Összevertek, kiraboltak egy férfit a Petőfi téren

<span style="font-size: small;">Debrecen - Csütörtökön délelőtt egy fiatal nő azért áll a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla elé, mert 2010 őszén két fiú társával megvertek és kiraboltak egy hajléktalant Debrecenben, a Petőfi téren. A sértett bordatörést szenvedett.

Debrecen - Csütörtökön délelőtt egy fiatal nő azért áll a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla elé, mert 2010 őszén két fiú társával megvertek és kiraboltak egy hajléktalant Debrecenben, a Petőfi téren. A sértett bordatörést szenvedett.Az első fokon eljáró Debreceni Törvényszék idén áprilisban a támadásban tettlegesen részt vevő két fiúval szemben 3-3 évi javítóintézeti nevelését rendelt el. A lány esetében – aki bűnsegédként volt jelen – 1 év 8 hónap javítóintézeti nevelését rendelte el a bíróság.

A fiatalemberek esetében a bírói határozat a kihirdetést követően jogerőre emelkedett, míg R. Tímea, kirendelt védője, valamint törvényes képviselője elsődlegesen felmentésért, másodlagosan enyhítésért fellebbeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!