HAON Sziréna

2013.02.05. 10:39

1 000 000 forint nyomravezetői díj

Debrecen, Nagycsere - Díjat ajánlott fel a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságvezetője annak, aki olyan információt hoz a rendőrség tudomására, ami közvetlenül elősegíti a Debrecen, Nagycsere tanyán történt halált okozó testi sértés elkövetőjének elfogását.

Debrecen, Nagycsere - Díjat ajánlott fel a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságvezetője annak, aki olyan információt hoz a rendőrség tudomására, ami közvetlenül elősegíti a Debrecen, Nagycsere tanyán történt halált okozó testi sértés elkövetőjének elfogását.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat halált okozó testi sértés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2012. október 9-én a kora esti órákban bement a Debrecen, Nagycsere tanya 5/b. szám (Vámospércsi út) alatti telephelyre és az ott tartózkodó K. István 61 éves ingatlantulajdonost tettleg bántalmazta. A férfi az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen elhalálozott.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a korábban kitűzött nyomravezetői díjat a mai napon 1.000.000 forintra emelte.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel, az elkövetővel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést telefonon az (52) 516-432-es, a 107-es, illetve a 112-es telefonszámon, vagy személyesen pedig bármelyik rendőri szervnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!