HAON Sziréna

2013.02.13. 08:30

Elfogott rablók, fatolvajok - Rendőrségi hírek

Az elmúlt 24 órában 16 személyt fogtak el és 23 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt. Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt - adta hírül a police.hu.

Az elmúlt 24 órában 16 személyt fogtak el és 23 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt. Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt - adta hírül a police.hu.A Debreceni Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 44 éves férfi és egy 45 éves nő valamint 30 éves nő társuk ellen. A három személy 2013. február 12-én kora délután a debreceni Hajnal utcában egy szórakozóhely előtt bántalmazott egy 36 éves helyi férfit, akitől elvették pénzét és mobiltelefonját. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az elkövetőket elfogták és előállították a Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Mindhármukat őrizetbe vették.

Fatolvajok

Hajdúszoboszlói polgárőrök észlelték 2013.02.12-én délután, hogy a hajdúszoboszlói Hóvirág utca melletti erdőben két személy kézi fűrésszel fát vág ki. A polgárőrök a járőrök kiérkezéséig visszatartották a két férfit, akiket a járőrök elfogtak és előállítottak a kapitányságra. Az előállított 47 és 49 éves hajdúszoboszlói férfiakat meghallgatásukat követően szabálysértési őrizetbe vették.

Hajdúdorog külterületén egy lakatlan tanya közelében a mezőőr észlelte 2013. február 12-én délelőtt, hogy két férfi a tanya területén fát vág ki, illetve a takarmánytároló léceit bontja. A hajdúdorogi járőrök elfogták a két férfit, akiket előállítottak, majd tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!