HAON Sziréna

2013.02.20. 10:40

Húsz centis késsel fenyegette meg

Debrecen - Egy 44 éves férfi egy Csapó utcai vendéglátó egységben egy 33 éves férfivel szóváltásba keveredett, a vitát pedig fenyegetés követte. Felkapott a pultról egy húsz centis pengét és azt kiabálta, megöli a fiatalabb vendéget - Rendőrségi hírek.

Debrecen - Egy 44 éves férfi egy Csapó utcai vendéglátó egységben egy 33 éves férfivel szóváltásba keveredett, a vitát pedig fenyegetés követte. Felkapott a pultról egy húsz centis pengét és azt kiabálta, megöli a fiatalabb vendéget - Rendőrségi hírek.Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság forrónyomos intézkedéseket kezdeményezett egy 44 éves férfivel szemben, aki 2013. február 19-én 10:30 óra körüli időben egy Csapó utcai vendéglátó egységben egy 33 éves férfivel szóváltásba keveredett. A 44 éves férfi kiabálása közben felkapott a pultról egy 20 cm penge- hosszúságú kést, mellyel hadonászott, s a 33 éves férfit megöléssel fenyegette. A kiérkező járőrök a 44 éves férfit előállították, majd a nyomozók gyanúsítottkénti hallgatták ki. A férfivel szemben szabadlábon hagyása mellett van folyamatban a büntetőeljárás.

 


 

Betöréses lopás

A Hajdúnánási Rendőrkapitányságon ismeretlen elkövetővel szemben nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt indított eljárás, mivel 2013. február 19-én 10:05 órakor Hajdúdorog külterületén egy használaton kívüli, körbekerített sertéstelep épületeiből alumínium csöveket, elektromos vezetékeket, villanymotort, vízvezeték csöveket tulajdonítottak el ismeretlenek kb. 1.500.000 Ft értékben.

 


 

Szabadságukban korlátozva

Az elmúlt 24 órában 6 fő került bűnügyi őrizetbe, illetve 2 fő szabálysértési őrizetbe:

A Debreceni Rendőrkapitányság bolti lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 29 éves nőt, egy 40 éves, egy 51 éves és egy 43 éves debreceni férfit.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 36 éves debreceni férfit. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság csalás vétség megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 24 éves nyírbélteki férfit. A Debreceni Rendőrkapitányság bolti lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 51 éves nőt és egy 66 éves férfit. A Debreceni Rendőrkapitányság kerékpárlopás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 29 éves Hosszúpályiban lakó férfit.

 


 

Biztonsági intézkedés

A Debreceni Rendőrkapitányság járőrei Debrecenben a Paci buszfordulóban egy 30 éves hajléktalan nőt találtak, akit a hideg időjárásra tekintettel a hajléktalanok ellátásával foglalkozó szervezet közreműködésével a Wesselényi utcai éjjeli melegedőbe szállíttattak. A Debreceni Rendőrkapitányság a Pszichiátriára szállított egy 38 éves ittas állapotban lévő nőt, aki az Ötvenhatosok terén az úttesten közlekedő járművek között sétált. A Debreceni Rendőrkapitányság otthonába szállította, és édesanyjának átadta azt a 11 éves fiút, aki 2013. február 19-én 22.05 órakor a 4-es számú főút 221 km szelvényénél a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság által körözött 15 éves fiúval sétált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!