HAON Sziréna

2013.04.22. 11:11

Megszúrta ismerősét

Életveszélyes sérülést okozott az a Hajdúsámson-Sámsonkerti férfi, aki a közös italozás során egy vita hevében megszúrta ismerősét. A 23 éves férfit őrizetbe vették - adta hírül a police.hu.

Életveszélyes sérülést okozott az a Hajdúsámson-Sámsonkerti férfi, aki a közös italozás során egy vita hevében megszúrta ismerősét. A 23 éves férfit őrizetbe vették - adta hírül a police.hu.A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat A. Tamás Hajdúsámson-Sámsonkerti férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a 23 éves férfi 2013. április 21-én délután lakásában együtt italozott több ismerősével.

Az italozás során összeszólalkozott az ott jelenlévők egyikével, majd a dulakodás során egy konyhakéssel megszúrt. A 27 éves férfit a mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrség járőreivel együtt a 23 éves férfit elfogták és előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Őrizetbe vételét követően kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Az ügyben a további eljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!