HAON Sziréna

2013.04.22. 15:52

Szünetel az ügyfélfogadás április 24-én

Magyarország Rendőrségének Napján – 2013. április 24-én – szünetel az ügyfélfogadás a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon, valamint az illetékességi területén lévő (helyi) rendőrkapitányságokon és határrendészeti kirendeltségeken.

Magyarország Rendőrségének Napján – 2013. április 24-én – szünetel az ügyfélfogadás a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon, valamint az illetékességi területén lévő (helyi) rendőrkapitányságokon és határrendészeti kirendeltségeken.A feljelentéseket, illetve a bejelentéseket azonban ezen a napon is – a nap 24 órájában – fogadjuk, akár személyesen, akár a 107-es, vagy 112-es segélyhívószámokon - tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

1992-től Szent György napján, április 24-én tartják Magyarországon a Rendőrség Napját. Ez alkalomból a rendőrség munkatársai - a rend és közbiztonság törvényes és szakszerű fenntartása, valamint ügyeleti szolgálat működtetése mellett - mentesülnek a munkavégzés alól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!