HAON Sziréna

2013.04.04. 14:28

Tragédia Ebes és Szoboszló között

Debrecen – Halálos közlekedési baleset történt nemrég a 4-es főúton Ebes és Hajdúszoboszló között, ahol teherjármű és személygépkocsi ütközött. Az érintett szakaszon számítsanak forgalmi nehézségekre.

Debrecen – Halálos közlekedési baleset történt nemrég a 4-es főúton Ebes és Hajdúszoboszló között, ahol teherjármű és személygépkocsi ütközött. Az érintett szakaszon számítsanak forgalmi nehézségekre. Helyszíni információink szerint egy Ebes irányába tartó román rendszámú személyautó egy ukrán kamion előzésébe kezdett, ám nem tudott idejében visszatérni a sávjába, és frontálisan ütközött egy szemből érkező kamionnal. A személyautó vezetőjét súlyos, életveszélyes, két utasát súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Egy hátul utazó idős nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A főutat a helyszínelés idejére lezárták. A baleset pontos körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!