játék és szórakozás

2019.08.26. 09:15

Hétfőtől labdák potyognak az égből a TV2-n

Hétfőn este indul a csatorna legújabb gameshowja, a Kapd el, ha tudsz! Kasza Tibivel. Ebben a műsorban a jó reflex és a taktikázás is számít.

A szezon egyik új formátuma, a Kapd el, ha tudsz! gameshow, amely egyedülálló képi- és látványvilággal készült. Hétfőtől a képernyőn is láthatják a nézők az izgalmas játékot, amelyben a feladványokhoz tartozó válaszlehetőségek monumentális méretű képeken jelennek meg a hatalmas ledfalakon. A játékosoknak ezek előtt kell elkapni a labdát.

Fotó: TV2

A műsorban három páros csapat verseng egymással az ötmilliós fődíjért. Egy kérdésre tíz fotó tűnik fel az impozáns ledfalakon, a játékosnak nincs más dolga, mint az általa helyesnek tartott kép elé állni, és elkapni a labdát. Már amennyiben onnan érkezik, ahonnan a játékos számít rá. Ha más a helyes megfejtés, akkor gyors reflexeivel kompenzálhat, ha időben elkapja a jó válaszhoz tartozó labdát.

Kasza Tibi elmondta: örömmel vállalta el a TV2 legújabb vetélkedőjének műsorvezetését.

Nincs könnyű dolguk a játékosoknak a kamerák előtt, mert bár a felvételek elején még igyekeznek a legjobb formájukat mutatni, az izgalmas játék aztán olyan adrenalin löketet ad nekik, hogy minden külső tényezőt kizárva apait-anyait beleadnak a siker érdekében. A Kapd el, ha tudsz! felvételein óriási volt a hangulat, főleg amikor az első néhány labda kihagyása után kellően felpaprikázott hangulatban álltak a játékosok a ledfal elé

– tette hozzá a műsorvezető.

Fotó: TV2

A gameshow végén a három párosból egy marad, amelyiknek több pénze lesz a kör végére, az kerül a fináléba, ahol egyetlen kérdésre kell válaszolni. A végén eldönthetik, hogy kockáztatják-e az eddig összegyűjtött pénzüket az 5 milliós fődíjért.

Ebben a játékban tehát nemcsak a tudás számít, a jó reflex és a taktikázás is hozzásegítheti a párokat a mesés nyereményhez.

Hétfőn este 20.45-kor Kapd el, ha tudsz! a TV2 műsorán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában