már nincs baj

2019.10.15. 18:48

Életmentő beavatkozást kellett végrehajtani Nyerges Attilán

Az Ismerős arcok frontembere október 9-én könnyebb sérüléssel járó balesetet szenvedett, de a kezdeti javulás ellenére szükség volt a műtétre, amely az orvosok szerint jól sikerült.

Torockó, 2014. június 7. Nyerges Attila, az Ismerős Arcok együttes tagja a Duna Televízió által szervezett Duna-napon az erdélyi Torockón 2014. június 6-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Az Ismerős arcok zenekar elsőre rémisztő, de végigolvasva azért bizakodó és megnyugtató bejegyzést tett közzé Facebook oldalán:

Sajnálattal értesítünk benneteket arról, hogy Nyerges Attila a múlt heti közlekedési balesete kapcsán – a kezdeti javulás ellenére – hétfőn életmentő orvosi beavatkozáson esett át. A műtét jól sikerült, az orvosok tájékoztatása alapján kb. 1 hónap gyógyulási idő és pihenő vár rá.

A zenekar ebben a kritikus helyzetben is fontosnak tartja a vállalt kötelezettségeit és Attilával egyetértésben – a Nyerges 50 születésnapi koncertet kivéve – az októberi időpontokra meghirdetett felkéréseknek igyekszik eleget tenni.

Bízunk Attila mielőbbi felgyógyulásában és visszatérésében, mivel kizárólag vele teljes az Ismerős Arcok közössége és sok fellépés vár ránk az év hátralévő időszakában.

Kérünk benneteket, hogy jókívánságaitokkal, valamint az Ismerős Arcok nagy családjára jellemző határtalan szeretettel segítsétek Attila mielőbbi gyógyulását és visszatérését, valamint a zenekar törekvéseit.

Az október 19-re tervezett Barba Negra Music Club-os koncertet új időpontban, 2019. december 15-én pótoljuk. A megváltott belépők érvényesek, vagy a vásárlás helyén visszaválthatók 2019. október 31-ig.

Az Ismerős arcok zenekar október 9-én arról értesítette a rajongókat, hogy Nyerges Attila könnyű sérüléssel járó balesetet szenvedett, ezért a zenekar kalocsai koncertje el is maradt.

Borítókép: Nyerges Attila, az Ismerős Arcok együttes tagja a Duna Televízió által szervezett Duna-napon az erdélyi Torockón 2014. június 6-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában