„Drága Tobi!”

2020.01.14. 10:13

Liptai Claudia szívszorító levelet írt Gesztesi Károlynak

Teljesen összeroppant, írja Instagram-oldalán.

Budapest, 2016. március 9. Gesztesi Károly színész a megújult Vörösmarty mozi avatóján Budapesten 2016. március 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Liptai Claudia egy levelet tett közzé Instagram-oldalán, melyet volt férjének, Gesztesi Károlynak címzett

írja az Origo.

Drága Tobi! Szinte megbénulnak az ujjaim, amikor ezeket a sorokat írom. A lelkem most is annyira fáj, mintha lenne benne 'egy marék forró lepke.' Ez nem egy búcsúlevél, hanem egy levél neked, magamnak. 25 éve része vagy az életemnek. Mindig tudtam, hogy szeretlek, mint volt férjemet, kislányom édesapját, barátomat.

De egy héttel ezelőttig magam sem voltam tisztában azzal, hogy ha te egyszer nem leszel, az teljesen összeroppantja a lelkem.

A lélek. Az egyik barátod fogalmazott úgy, hogy 185 centi lélek voltál. Az a szeretetáradat, amit hallgattam az elmúlt napokban, szinte már fájt. Állandóan küzdöttél azzal a félelemmel, hogy szeretnek-e? Most üvöltve mondom, gyere vissza, Tobika, és éld meg ezt a szeretetet kezdte a bejegyzést a színésznő, műsorvezető.

Ez az első tanítása ennek a tragédiának. Keresem az értelmet az értelmetlenségben. Amikor elbúcsúztunk tőled a temetésen, és ott álltunk zokogva, egy pillanatra átfénylett a nap a felhőkön, és mint az általad annyira imádott kalandregényekben, rávilágított erre az értelemre.

Az egész hatalmas család ott állt összekapaszkodva, egymásban keresve vigaszt, és próbálva megosztani ezt a mázsás súlyt.

Tudom, hogy ez a feladatunk. Erre vágytál egész életedben, hogy mindenki, akit szeretsz, együtt menjen az úton. Régóta tudom, csak a pillanat számít. Jönnek a hetek nélküled, és mindenki megpróbál visszatérni az életbe.

Én tudom, hogy valódi megnyugvásra talán soha nem lelek.

De tudom, hogy aki élt, az mindig velünk lesz. Ígérem neked, hogy vigyázok a kislányodra, a fiaidra, mindenkire, akit valaha megsimogattál a finom meleg papamaci kezeddel. Ma este a te színházad 'bezár', de én nem búcsúzom, mert arra gondolok, hogy elutaztál egy távoli tájra, ahol most nem érlek el, de ha eljön az idő, újra találkozunk áll Liptai Claudia levelében.

Borítókép: Gesztesi Károly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában