Túl egy komoly párkapcsolaton

2020.02.27. 07:57

Vicces fiút keres magának a Tündérszépek 2020 királynője

Természetes bájával és kedves mosolyával maga mögé utasította a mezőnyt, így lett a Tündérszépek 2020 királynője a 18 éves, nagykanizsai lány. Tótpeti Lili rengeteg szerelmes levelet kap, de most inkább a továbbtanulásra koncentrál, mint a pasizásra.

2020.02.05. Zalakaros Tótpeti Lili 2020 Tündérszépe. Fotó: Szakony Attila SzA Zalai Hírlap

Forrás: Szakony Attila

Fotó: Zalai Hírlap

Az eredményhirdetés után is azt állította, hogy még fel sem fogta igazán, hogy az ő fejére került a korona, de azt azért nem titkolta, hogy a győzelem volt minden vágya. A Vasárnap Reggel című hetilapnak elárulta, hogy csak

a barátai és az édesanya biztatására jelentkezett a szépségversenyre.

„Egyszerűen csak szerettem volna megmérettetni magam. Bevallom, először csak viccnek szántam az egészet, és talán épp abban rejlett a sikerem, hogy nem akartam annyira görcsösen, nem vettem véresen komolyan a versenyt. Csodálatos, hogy én használhatom egy évig az álomautót! Szerencsére van jogosítványom, és kimondottan szeretek vezetni” – tette hozzá a győztes.

Tótpeti Lili nemcsak szép, hanem okos is, és komolyan veszi a továbbtanulást. Bár a szépségiparban is szívesen kipróbálná magát, egyelőre az érettségi, majd a diploma megszerzése a fő célja.

„Nagyon érdekel az állattenyésztés, szeretek állatokkal foglalkozni. Az Állatorvostudományi Egyetem azonban számomra nagyon erős és megterhelő lenne, ezért jobban érdekel az agrármérnöki kar. A természettel szeretnék foglalkozni – ecsetelte a lapnak szépségkirálynő, aki négyéves kora óta lovagol.

Habcsók nevű hátasával épp díjugrató bajnokságra készül.

”Nagyon éreznünk kell egymás legapróbb rezdülését is„ – tette hozzá Lili.

Bár udvarlókból nincs hiány, jelenleg egyedülálló.

”Túl vagyok egy komoly párkapcsolaton, de jelenleg nincs senki az életemben. Nincs különösebb férfiideálom, ugyanis

a külső tulajdonságok számomra kevésbé fontosak, mint a belsők.

A legfontosabb a megbízhatóság: olyan társra vágyom, akire maximálisan számíthatok. Nagy súllyal esik a latba a humor is, szerintem egy kiegyensúlyozott, jó kapcsolatban elengedhetetlen, hogy együtt tudjak nevetni a szerelmemmel.„

Rengeteg dicséretet, sőt szerelmes leveleket is kap a közösségi oldalán, ám neki is van olyan testrésze, amellyel nem elégedett.

”A magasságommal és az orrommal nem vagyok kibékülve. 170 centi vagyok, azt gondolom, jól jönne még plusz tíz centi. Az orrom pedig valahogy nem illik hozzám… De nem tervezem, hogy sebészkés alá fekszem. Rádöbbentem, hogy a szépség az egyediségben rejlik„

– magyarázta a Tündérszépe 2020 győztese.

Borítókép: Tótpeti Lili 2020 Tündérszépe 2020. február 5-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában