Járvány

2020.04.18. 12:25

Művészek és sportolók fognak össze a TV2 jótékonysági gáláján

Óriási az előkészület a TV2 vasárnapi, élő jótékonysági gálája körül, amelyen sportolók és művészek együtt hívják fel a figyelmet az összefogás fontosságára.

Több mint ötven népszerű sportoló és előadóművész csatlakozott a TV2 Neked énekelek című nagyszabású jótékonysági műsorához.

Az otthonából énekel majd vasárnap este Ákos és Janicsák Veca, Caramel, a teljes Király család, Rúzsa Magdi, akit zongorán kísér Presser Gábor. Zenélni fog Balázs Fecó, a Bagossy Borthers, valamint Mága Zoltán és családja, Hien pedig Amerikából jelentkezik be.

Olyan művészpárok is fellépnek majd, mint Tóth Vera és Pauli Zoltán, Földes Eszter és Lovasi András, Bódi Margó és Bódi Guszti, Szandi és Bogdán Csaba, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, Balássy Betti és Varga Feri.

Az énekesek saját dalaikat vagy világsztároktól választott ismert slágereket adnak elő, ugyanakkor sokukat megihlette a vírushelyzet és ennek szellemében új dalt írt a témában a Wellhello, a Margaret Island és a Hősök. A műsorban premiereket is láthatunk, itt mutatja be vadonatúj dalát Zséda, Tóth Gabi és Pápai Joci, az Irie Maffia, Ónodi Eszter és Tasnádi Bence.

A Tények és a Mokka műsorvezetői is meglepetéssel készülnek, míg az élsportolók – köztük Cseh Laci, Talmácsi Gábor, Fucsovics Márton, Vincze Ottó, Baji Balázs – valamint az Exatlon Hungary Kihívói és Bajnokai az LGT „Nem adom fel” című dalát éneklik majd együtt a nézőkkel, akik az elmúlt napokban szép számban küldték be videóikat, hogy ezzel fejezzék ki támogatásukat.

Demjén Ferenc „Várj, míg felkel majd a nap” című ikonikus dalát pályatársai, Horváth Charlie, Pataky Attila és Frenreisz Károly éneklik vasárnap este: őket Gömöry Zsolt zongorán és Alapi István gitáron fogja kísérni.

Demjén Rózsi emellett árverezésre ajánlotta fel a V’Moto-Rock búcsúkoncertjén viselt sálját. A műsor alatt licitálók közül, aki a legnagyobb felajánlást teszi, azé lesz a relikvia. A sálra szánt összeg a műsor alatt gyűjtött pénzhez adódik. A legendás énekes-dalszerző egyébként szintén megjelenik a műsorban: otthonában hívják majd fel a Neked énekelek műsorvezetői.

A TV2 ezzel a műsorral szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap. Magukat nem kímélve állnak helyt, hogy sikerüljön megfékezni a világjárványt. Köszönjük, azoknak a hétköznapi hősöknek is, akik önzetlenül végzik a napi feladataikat az otthonukon kívül, hogy biztosítsák a magyar emberek számára az alapvető szolgáltatásokat.

Elismeréssel és hálával tartozunk nekik megfeszített munkájukért, kitartásukért.

A vasárnap 18.50-kor kezdődő élő adás alatt telefonhívással vagy nagyobb pénzbeli adománnyal mindenki támogathatja a legnagyobb magyar segélyszervezeteket, hogy rajtuk keresztül segítse a vírushelyzet miatt bajbajutottakat, csatlakozva ezzel a „Segítünk egymásnak” elnevezésű önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoporthoz.

A gyűjtés az 1357-es adományvonalon történik – minden hívás vagy sms 500 forint adományt jelent. Az így összegyűlt összeggel a legnagyobb hazai segélyszervezetek – a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt – munkáját támogatja.

A teljes műsoridő alatt nemcsak a 1357-es telefonszámon lehet adakozni, hanem a 11711711-22222222 bankszámlaszámon is (külföldről: HU45 1171 1711 2222 2222 0000 0000), továbbá a TV2 műsorvezetői telefonon is várják a felajánlásokat a stúdióban.

A jótékonysági gála két házigazdája, Ördög Nóra és Till Attila.

Neked énekelek jótékonysági gála vasárnap 18.50-től élőben a TV2-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában