Járvány

2020.04.04. 15:14

Számos közéleti személyiség csatlakozott az egészségvédő kampányhoz

Híres és ismert szakemberek mondják el személyes üzenetüket, amelyben arra kérik a hallgatókat, hogy vigyázzanak magukra, valamint embertársaikra.

Fotós: Czeglédi Zsolt

Több tucat közéleti személyiség csatlakozott a Kossuth Rádió Maradjanak otthon! elnevezésű egészségvédő kampányához – adta hírül az MTVA.

A közlemény szerint a kezdeményezés lényege, hogy híres és ismert szakemberek mondják el személyes üzenetüket, amelyben arra kérik a hallgatókat, hogy vigyázzanak magukra, valamint embertársaikra, és a legszükségesebb elintéznivalókon kívül maradjanak otthon.

A szereplők túlnyomó többsége Az Este című műsor házigazdái, valamint vendégei közül került ki, de a következő napokban újabb és újabb ismert emberekkel bővül a kör.

Naponta többször hallhatók azok a személyes gondolatok, amelyek megpróbálnak erőt adni a Kossuth Rádió hallgatóinak. Az üzeneteket a Kossuth Rádió Facebook-oldalán is folyamatosan elérhetővé teszik.

A kampányhoz csatlakozott többek között: Gryllus Dániel, Berecz András, Vásáry Tamás, Kozma Imre, Miklósa Erika, Vecsei H. Miklós, Oberfrank Pál, Papp Miklós, Szarka Tamás, Köves Slomó, Ferencz Orsolya, Ertl Péter és Kovács Kati.

Borítókép: Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!