Hazai bulvár, celeb

2020.07.16. 20:18

A modern gospel legismertebb alakjai adnak online koncertet

Az Ez az a nap! szervezésében szombaton, azaz július 18-án, 17 órától több órás élő közvetítésére kerül sor a Puskás Arénából.

Forrás: presspresso.hu

Az Ez az a nap! szervezésében szombaton, azaz július 18-án, 17 órától több órás élő közvetítésére kerül sor a Puskás Arénából. A rendezvényen a kortárs keresztény könnyűzene és a modern gospel legismertebb alakjai mutatkoznak be. A színtér hazai képviselői személyesen jelentkeznek be a stadionból, a külföldi előadók pedig videóüzenetekben szólalnak meg.

Az online koncert apropóját az adja, hogy ezen a napon lett volna az új nemzeti stadionban az Ez az a nap! felekezetközi mozgalom 20 éves jubileuma, amit azonban a járványhelyzet miatt áttettek 2021-re.

László Viktor, a mozgalom alapítója elmondta, hogy bár a személyes találkozóra idén nincs lehetőség, de nem akarták, hogy teljesen elmaradjon a rendezvény, ezért döntöttek az online forma mellett. Az alkalom így a nagyközönség számára a helyszínen zártkörű lesz, de hasonlóan a hónapok óta zajló online Reménység Estékhez, az Ez az a nap! YouTube (https://www.youtube.com/ezazanap) és Facebook (https://www.facebook.com/ezazanap.hu) oldalán bárki becsatlakozhat.

László Viktor hozzátette, hogy nagy várakozással tekint a szombati internetes közvetítésre, melyet reményei szerint több százezren követnek majd szerte a Kárpát-medencéből és a világ legkülönbözőbb pontjairól, ezzel is erősítve a nemzet egységét és erőt adva sokaknak a mögöttünk álló nehezebb hónapok utáni újrakezdéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában