felkavarja az állóvizet

2020.09.15. 12:09

Különleges szereplő bukkan fel hétfőn a Mintaapákban

Rendkívül izgalmas karaktert alakít a hétfőn debütáló színész.

Iván, akit a sokoldalú színművész, Rajkai Zoltán alakít, minden, csak nem mintaapa, és kész arra, hogy fenekestül felforgassa a többi szereplő életét – számolt be róla a Ripost. Különösen Katáét, akihez korábban gyengéd szálak fűzték. Igaz, mindössze négy hónapig.

Rajkai Zoltán
Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

„Iván egy vérbeli maffiózó, egy bandavezér, aki korábban méregdrága ajándékokkal halmozta el Katát, Dani édesanyját. Igen ám, de ő ezeket csak kölcsönbe adta, a szakítás után pedig visszakövetelte. A gond csak az, hogy az ajándékok, bundák, ékszerek addigra mind eltűntek. Ezért Kata elmenekül, Szabira hagyva a kisfiát, Danit. Iván mindent elkövet, hogy visszaszerezze a pénzt, még Danival is megzsarolja, de ennél többet egyelőre nem árulnék el”

– mesélte a lapnak Rajkai, aki nagyon hálás azért, hogy pályája során számtalanszor alakított már rosszfiút, de pozitív hőst is, és cseppet sincs beskatulyázva.

Rajkai azt is elárulta, hogy nagyon élvezte a forgatást, hiszen régóta ismeri a többi színészt, így remek hangulatban telt a munka. Az, hogy pontosan mire készül a félelmet nem ismerő Iván, hétfő este kiderül a TV2-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában