Ország-világ

2020.09.16. 07:26

Társkeresőn élnek vissza Kenderesi Tamás fotójával

A jóképű pécsi sportoló képeit három férfi is ellopta abban a reményben, hogy nagyobb eséllyel talál párt magának.

Kvangdzsu, 2019. július 24. Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás szétúszása után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A népszerű internetes társkeresőn, a Tinderen élnek vissza az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás fotóival – adta hírül a Bors.

„Több ismerősöm is jelezte felém, hogy visszaélnek a fotóimmal. Próbálták jelenteni az oldalnál, de valamiért nem tudták. Bár nincs semmi bajom az internetes társkereséssel, de szeretném hangsúlyozni, sosem ismerkednék ott! Egyrészt nem szorulok rá, másrészt pedig az élsportolói imázsomhoz nem illene. Vagyis ha a lányok találkoznak velem az applikáción, ne lájkoljanak, mert nem én vagyok” – mondta Kenderesi.

A 23 éves úszót ettől függetlenül kellemetlenül érinti az eset.

„Elsősorban nem magam miatt, hanem azért, mert sok lányt vernek így át. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy nézhetnek ki ezek az emberek, ha nem merik vállalni a saját fotóikat” – fogalmazott az olimpiai bronzérmes, aki kiemelte: nem tervezi, hogy kamu női profilon keresztül találkát szervez le a csalókkal, hogy lebuktassa őket.

Három különböző profilt is létrehoztak a Tinderen Kenderesi fotójával
Fotó: Bors

Borítókép: Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás szétúszása után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában