azonnal szörnyethaltak

2020.10.24. 07:35

Ittas sofőr miatt halt meg a házaspár. Megrázó részletek a kettős motorostragédiáról (videó)

Egy házaspár halt meg tegnap Dusnok és Sükösd között. A mentősök egy órán keresztül próbálták újraéleszteni őket, de hiába.

Forrás: Pozsgai Ákos / baon

A baleset az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok és Sükösd között történt péntek délelőtt. A két motoros a helyszínen életét vesztette annak ellenére, hogy a baon.hu helyszíni információi szerint a mentősök közel egy órán keresztül próbálták újraéleszteni őket.

Egy szemtanú a TV2Tényeknek azt mondta, az első motoros átrepült a kocsin, a másik pedig belerohant.

A police.hu közlése szerint a helyszíni ittasság-ellenőrzés során a gépkocsivezető szondája pozitív volt, ezért a férfit vér-vizelet mintavételre is bevitték a rendőrök.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai halálos közúti baleset okozásának gyanúja miatt őrizetbe is vették és előterjesztést tettek a letartóztatására.

Egy másik motoros tragédiai is történt pénteken, Pilisszentkeresztnél csapódott a szalagkorlátnak egy férfi. Ő is a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában