szívszorító tragédia

2020.10.26. 20:40

Saját anyja találta meg fia és férje holttestét a kunyhóban – így halt meg a három horgász (videó)

Egy jancsi kályhába fűtött be a három horgász és feltehetően elaludtak a melegben. Álmukban haltak meg, feltehetően füstmérgezésben, de a körülményeket még vizsgálják.

Forrás: Zalaszentmihályi Horgászok Egyesülete

Saját anyja találta meg fia és férje holttestét egy horgásztónál Zalaszentmihály mellett vasárnap – derül ki a TV2 Tények tragédiáról szóló beszámolójából. A 18 éves fiú és az apa egy barátjával indult horgászni még szombaton, az éjszakát pedig egy kunyhóban akarták tölteni, ezért begyújtottak a fatüzelésű kályhába. Végül mindhárman meghaltak. Az anya találta meg őket, mert nem vették fel a telefont és rossz érzése volt, odarohant, de már nem tudott rajtuk segíteni.

Adorján Jenő, a Zalaszentmihályi Horgászok Egyesületének elnöke azt mondta: a társaság hétvégézni érkezett a tóhoz, hideg volt az este, azért fűtöttek be a kályhájukba. Az alacsony légnyomás is oka volt, hogy a kéményből visszaáramlott a füst a kunyhóba, ez is közrejátszhatott a tragédiában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában