családi gyász

2020.10.23. 22:15

Nagy a szomorúság a szadai szafariparkban. Elpusztult a két híres elefánt

Egyetlen éjszaka leforgása alatt pusztult el a legendás cirkuszi família két elefántja. Eddig tisztázatlan, mi okozta Mambo és Betty halálát.

Forrás: Rene Casselly / Facebook

Olyan gyászban van a Casselly cirkuszi família, mintha csak egy családtagjukat veszítették volna el. Elpusztult a Magyar Nemzeti Cirkuszhoz tartozó szadai szafaripark két elefántja, Mambo és Betty, írja a német Bildre hivatkozva a Blikk. A hírről René Casselly, a legendás cirkuszfamília tagja is beszámolt Facebook-oldalán – vette észre a Bors.

A bejegyzésben René Casselly arról ír, hogy családjuk életének fontos részei voltak az elefántok és családtagként tekintettek rájuk. Egyelőre még nem tisztázott, mi okozta a pusztulásukat, de

egy harmadik állat is veszélyben volt. Tonga életét három nap küzdelem után végül sikerült megmenteni.

https://www.facebook.com/renecasselly/photos/pcb.772591179969484/772590839969518

 

Rene Casselly azóta egy videót is közzétett a közösségi oldalán, amiben arról tájékoztatja a követőiket, hogy hamis pletykát terjesztenek róluk állatvédők. Határozottan cáfolja, hogy az állataik szállítás közben fulladtak meg. Arról beszél, hogy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az állatok szállításában és soha nem volt még ebből semmilyen gondjuk az évek során.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában