vallomás

2020.11.03. 00:30

Curtis: sajnos ilyen vagyok. Interjút adott a rapper (videó)

Nem először tűnt el. Most azt mondja azért, mert nem akart konfliktust, de fellépni sem volt képes...

Forrás: Szabolcs László/Ripost

A TV2 az utolsó pillanatig várta vasárnap este Curtist, a rapper azonban nem érkezett meg a Sztárban Sztár stúdiójába. Tilla így kénytelen volt bejelenteni, hogy Curtis nem folytathatja a versenyt.

A rapper csak másnap adott választ közösségi oldalán távollétének okára. Mint kiderült egyszerűen azért nem ment el a vasárnapi Sztárban Sztárra, mert a mindenszentek és édesapjának hiánya teljesen kikészítette. Egyfajta kárpótlásként pedig a TV2 Tények Plusz műsorában adott egy exkluzív interjút a történtekkel kapcsolatban.

Nekem ezek a hétvégék nagyon nehezen telnek, amióta nincsen édesapám, ráadásul most még pluszba a családom sincs velem. Nem tudtam volna szórakoztatni a népet, úgy éreztem, hogy jobb lesz, hogyha távol maradok. Nyilvánvalóan szólhattam volna azért itt egy-két embernek, de sajnos én ilyen vagyok évek óta, hogy inkább magamban lejátszom ezeket a harcokat

– mondta az interjú során Széki Attila, aki egy nagyon kemény évet tudhat a háta mögött.

Az is kiderült, bár versenyzőként nem vesz részt többet a műsorban, egy extra produkcióval készül majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában