kis vasgyúró

2020.11.18. 09:04

Gianni és Zita orvosnál jártak a kisfiukkal, nagyon megkönnyebbültek (videó)

A sztárpár első gyermeke, Gianfranco Máté már két hónapos és nagyon szépen fejlődik.

Forrás: Bors

Debreczeni Zitáék kötelező orvosi vizsgálaton jártak kisfiukkal, Gianfranco Mátéval. Gianni a Mokkában mesélte el, hogy meglepődtek a doktor szavain, aki azt mondta, hogy bár a pici még csak két hónapos, fizikai fejlettsége alapján hat hónapos gyereknek tűnik – tolmácsolta az orvos szavait mosolyogva az étteremtulajdonos, utalva arra, hogy a baba gyönyörűen fejlődik. Imád enni és meg is látszik rajta. Gianni viccesen meg is jegyezte, hogy neki nem Michelin-csillaga, hanem Michelin babája van, olyan kis hurkás – írja a Ripost.

 

„Nagyon jó gyerek. Hihetetlen energiabomba napközben. Folyamatosan mosolyog és nagyon hangos. Éjszaka viszont végig alszik”

– büszkélkedett Gianni, aki elmondta, hogy olaszul is beszél kisfiához. „Minden este olaszul imádkozom vele, amikor készítem a fürdéshez” – tette még hozzá Gianni, aki azt is megsúgta, hogy már készülnek a keresztelőre, ami december 6-án lesz majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában