egy korszak lezárult

2020.11.21. 22:15

Osvárt Andi elszólta magát, nehéz időszakot él, szakított vele a párja

Osvárt Andi és üzletember párja két éve voltak együtt és már a családalapításon gondolkoztak. A Dancing with the Stars szombati adásából derült ki, hogy váratlanul véget ért a szerelem és lezárult egy boldog korszak.

Budapest, 2014. december 17. Osvárt Andrea színésznõ, producer a budapesti MOM Parknál, ahol interjút adott az MTI újságírójának Zûrös olasz esküvõ címû új filmje kapcsán 2014. december 3-án. A filmet december 18-án mutatják be Magyarországon. MTI Fotó: Kallos Bea

Forrás: MTI / Kallos Bea

Fotó: Kallos Bea

Osvárt Andrea egy ország előtt jelentette be, hogy véget ért a párkapcsolata.

A színésznő az eheti produkciója előtti kisfilmben árulta el, hogy szomorúan készült az egyébként meglehetősen bohókás előadásra, hiszen még nem dolgozta fel, hogy lezárult egy boldog korszak az életében.

Andi természetesen a Dancing with the Stars élő adására teljesen összeszedte magát és nyoma sem volt a lelki gyötrődésének.

Nehéz volt a felkészülés ezen a héten, a szakítás megviseli Osvárt Andit
Fotó: Ripost

 

A színésznő néhány hete még boldogan nyilatkozott az üzletemberhez fűződő kapcsolatáról, ami két évvel ezelőtt kezdődött. Andi azt is elárulta, hogy már tervezték a közös gyermekvállalást is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában