úgy döntött hazamegy a gyerekéhez

2020.11.21. 06:25

Zokogva adta fel a Farm VIP-t egy játékos

Forrás: TV2

A legutóbbi versenyben vesztes piros csapat jött össze a TV2 valóságshow-jában, hogy a szabályok szerint elbúcsúzzon egy játékostól, nyílt szavazással, indoklással. Závodi kapta a legtöbb voksot, és ő is bevallotta, hogy teljesen kívülálló volt, de a napok során kicsit változott a helyzet. Neki kellett volna párbajellenfelet választania, de váratlan esemény történt.

Demcsák Zsuzsától Szögeczki Ági kért szót, elcsukló hangon kezdte monológját. „Nem akartam senkit terhelni a lelkiéletemmel, szívfájdalmammal. Mindent meg akartam tenni a csapatért„ – hüppögte. Zalánt tartotta a legnagyobb taktikusnak, Ambrustól őszinteséget kapott, Vivit pedig fantasztikus nőnek ismerte meg.

 

„Több százmillió sem ér annyit, mint a kisfiam. Őt választom, és haza akarok menni hozzá. Nem akarom, hogy kiessen Marci, én meg két nap múlva hazamenjek. Édesanya is vagyok, és ez fontosabb”

– mondta zokogva Szögeczki Ági, aki úgy határozott hat nap után feladja a versenyt és hazamegy a kisfiához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában