meglepetés a fa alatt

2020.12.21. 09:05

Bay Éva új ruhamérettel és vagány frizurával készül a karácsonyra

Nagyon aktívan és sok jótékonykodással készül az ünnepre Bay Éva, aki azt mondja, idén ő lesz a legnagyobb ajándék a családjának.

Forrás: life.hu

Bay Éva gyakorlatilag kicserélődött idén. Az átváltozás a 20 kilós fogyással kezdődött egy gyógynövénykeverék segítségével, aztán megmutatta eddig ismeretlen oldalát a Farm VIP-ben, végül a haját is megváltoztatta egy kis trükkel – írja a life.hu.

„Bizony, a fa alatt egy húsz évvel fiatalabbnak tűnő nő áll majd”

– kezdte nevetve Bay Éva.

„Mióta egy étvágycsökkentőnek hála lefogytam, a 40-es éveimben viselt ruhák jók rám, és most feldobtam a frizurámat. Laci, a férjem digitalizálja a régi képeket, és így nagyon szembeötlött, hogy milyen dús hajam volt, ami az évek alatt elvékonyodott, kikopott.

Az interneten szembejött néhány pár ezer forintos paróka, rendeltem is kettőt. Szuperül érzem magam a bőrömben, nagy erővel készülök az ünnepekre.

Nemcsak magunkra gondolunk, több, mint 10 éve minden hónapban támogatjuk a közeli kutyamenhelyet, gyerekeknek cipősdobozban összeállítunk ajándékcsomagot, és a női szervezet, amelynek tagja vagyok, szintén mindig segít egy-egy kiválasztott alapítványnak” – tette hozzá Éva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában