örök szenvedély

2020.12.20. 15:00

Bodrogi Gyula már tudja, mi lesz az első dolga a járvány végén

A nemzet színésze türelemmel viseli a koronavírus-világjárvány okozta nehézségeket, de lélekben már az erdőket járja...

Budapest, 2019. mrcius 6. Bodrogi Gyula, a Nemzet Sznsze cmmel kitntetett, Kossuth- s ktszeres Jszai Mari-djas sznmvsz, rendez, rdemes s kivl mvsz, a Halhatatlanok Trsulatnak rks tagja, Voith gi sznszn frje a Hogy volt?! cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak SZOP stdijban. A msorban a meghvott vendgek Voith gi Jszai Mari-djas sznszn, rendez, rdemes mvsz plyjt, munkssgt idzik fel. MTVA Fot: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színészóriást hamarosan vadonatúj szerepben láthatják a TV2 nézői, hiszen ő alakítja a hamarosan induló Doktor Balaton című napi sorozat egyik központi figuráját, Duska bácsit. A 86 éves színészlegenda nagyon élvezi a humorral teli jelenetek forgatását. „Fantasztikusan érzem magam ebben a fiatal és profi csapatban. Nagyon sokat nevetünk, hiszen egy remek humorral megírt sorozatról beszélünk. Persze mindig a közönség dönti el, hogy mi tetszik neki, de én bízom a Doktor Balatonban”- kezdte lapunknak Bodrogi, akinek csupán egyvalami hiányzik mostanában.

Fotó: Markovics Gábor

„Nem kitörő örömmel, de betartom a koronavírus-világjárvány miatt meghozott szabályokat, hiszen ez a minimum, amit megtehetek. Ha nem dolgozom, akkor itthon vagyok, olvasgatok, nagyokat beszélgetek, vagy a tévét nézem. Viszont a vadászat szabadsága már nagyon hiányzik. Gondolatban és álmomban gyakran járom az erdőt. Éppen ezért, ha vége lesz ennek a fránya járványnak, az elő utam oda vezet majd...”- ábrándozott Bodrogi Gyula.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában