40 év után először

2020.12.20. 05:54

Családja nélkül fog ünnepelni Oszter Sándor

Fájó döntést hozott meg a magyar színész sem lánya, sem unokái nem látogatják meg karácsonykor.

Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes mûvész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: Zih Zsolt / MTVA

Fotó: Zih Zsolt

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszter Sándor (72) diósjenői birtokán tölti a karantént a feleségével, Failoni Donatellával. Negyven éve először fognak ismét csak ketten ünnepelni szerelmével. Családja távolsága pedig minden igyekezete ellenére is rettenetesen megviseli.

Vigyáznak egymásra a feleségével
Fotó: Bors

 

„Ilyen még soha az elmúlt negyven évben nem volt. Amióta a lányom megszületett, mindig együtt karácsonyoztunk, ráadásul ezúttal nem csak ő, a vejem, Tamás nem lehet velünk az ünnepekkor, de a kisunokám, Hunor se” – árulta el a Borsnak Oszter Sándor. Már azt is kitalálták, hogyan legyenek mégis együtt a családtagok a szentestén: Skypon fogják egymást köszönteni.

Furcsa lesz az unoka nélkül
Fotó: Bors

„Anyukám 96 éves. Nagyon vi­gyázunk rá, nehogy elkapja a koronavírust. A testvérem ápolja, Győrben élnek, úgyhogy őket sem láttam már jó néhány hó­napja. Telefonon persze tartjuk a kapcsolatot, de az mégsem ér fel a személyes találkozóval. Nem könnyű optimistának ma­radni ebben a nehéz időben, de igyekszem, hisz látott már ennél sokkal szörnyűbb dolgokat is a világ” – tette hozzá a színész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában