megtervezte a temetését

2020.12.18. 09:45

Elkészült Pécsi Ildikó sírhelye

Elkészült Pécsi Ildikó sírhelye a máriabesnyői temetőben, ahol szombaton helyezik végső nyugalomra a Kossuth-díjas színésznőt.

Forrás: Ripost

Elkészült Pécsi Ildikó sírhelye: a színésznő imádott férje, Szűcs Lajos mellet fog nyugodni – írja a Ripost. A lap munkatársai csütörtök délelőtt látogattak ki a máriabesnyői temetőbe, ahol szombaton örök nyugalomra helyezik a színésznőt.

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

A Ripost ezután megkereste Pécsi Ildikó fogadott fiát, L. Péterfi Csabát is, aki elmondta, hogy rengeteg munkával jár a temetés megszervezése, de Ildikó jó előre eltervezte, kik vehetnek tőle végső búcsút a szertartáson.

Még azt az Ady-idézetet is kiválasztotta, ami a gyásztáviraton szerepel.

Monstanra szerencsére a dupla síremlék is elkészült – mondta el L. Péterfi Csaba.

A cikkben azt írják, hogy Pécsi Ildikót katolikus szertartás szerint, szűk családi körben temetik el, de hogy minden tisztelője el tudjon tőle búcsúzni méltóképp, élőben közvetítik a szertartást. Emellett egy ravatalt is felállítanak, amin mindenki elhelyezhet egy szál virágot, hogy lerója végső kegyeletét.

Pécsi Ildikó december 5-én halt meg nyolcvanéves korában. A színésznő nyáron vesztette el férjét, a labdarúgó Szűcs Lajost. Azóta folyamatosan küzdött egészségügyi problémákkal, állapota az elmúlt néhány hétben jelentősen romlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában