nagyon nehéz heteken van túl

2020.12.17. 18:05

Kislánya segíti át a gyászon Kóbor Jánost

Kóbor János több barátját is eltemette az elmúlt hetekben, de a gyász feldolgozásában sokat segít a családja, akik mindig mellette állnak.

Forrás: Ripost

Ha nem lett volna elég a koronavírus-járvány, a koncertek hiánya, az állandó feszültség, a betegségtől való félelem, Kóbor János ebben az évben több, vele egykorú barátját kényszerült örökre elengedni.

A történtek miatt a veszteségen túl, a mulandóság felismerésével is meg kellett küzdenie. Kóbor János azonban szerencsés helyzetben van, hiszen kislánya miatt mindig erősnek kell lennie – írja a Ripost.

„Léna tart fiatalon! Állandóan figyelni kell rá, igazi cserfes kislány, amit nagyon szeretek. Már felsős, hetedikes.

Most van abban a korban, amikor szívesebben van a barátnőivel, mint a szüleivel. Számára az a közeg már izgalmasabb, de nagyon örülök, amikor néha odajön hozzám egy matek vagy egy fizikai feladattal és segítséget kér. Persze mind a kettőben nagyon ügyes, de a lényeg, hogy jó érzés, amikor igényli a törődést.

Éppen ezért nem lazsálhatok, sem mentálisan, sem fizikálisan nem hagyhatom el magam. Az elmúlt hetek, hónapok történései után, rengeteget köszönhetek a családomnak” – mondta büszkén Kóbor János, aki belátja, 77 évesen a koronavírus miatt is veszélyeztetett korosztályba került, ám nem hajlandó ezen rágódni.

Fotó: Ripost

„Nehezen viselem a bezártságot, de igyekszem nem arra gondolni, hogy mit nem lehet most megtenni. Örülök annak, amim van, és sok vitamint szedek, ezzel védekezem a koronavírus ellen” – magyarázta az énekes, aki a karácsonyt is szerettei körében fogja ünnepelni és gyertyát gyújt majd megboldogult barátai emlékére.

 

Megjelent az Omega új lemeze

A Testamentum az utolsó album, amelyen a novemberben elhunyt Benkő László játszik, de már nem foghatott a kezébe. „Ezt nagyon meredeken intézte az élet. A lemez megjelenésének időpontját már jó ideje kitűztük, de Laci és Misi halála mindannyiunkat sokkolt és megfontolásra késztet. A koronavírus szörnyű dolog, de most időt ad nekünk gondolkodni, mi legyen az Omegával” – mondta korábban Kóbor János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában